Här slår och spottar 9-åringen – på sin egen mamma
Rekommendera
Tweeta
Dela
Mejla

Pojken är bara nio år gammal – men viftar redan med knivar och attackerar sin mamma med hammare.

Nu oroar sig Debbie, 36, för att hon en dag inte kommer överleva sin egen sons brutala attacker.

Varning för otäcka bilder.

De otäcka scenerna visades nyligen i programmet "Violent Child, Desperate Parents" på brittiska Channel 5.

Den ensamstående mamman Debbie, 36, berättar att hon fruktar att hennes nioårige son Joseph en vacker dag kommer skada henne ordentligt – eller rentutav döda henne, rapporterar The Mirror.

– Nyligen kastade Joseph en stövel på mig, och jag trodde att han hade brutit min käke, säger den förkrossade mamman som inte uppger sitt efternamn.
Pojken har blivit relegerad från sin skola.Foto: Channel 5
Mammans fruktan för framtida attacker

Debbie berättar att Joseph växer sig större och starkare för varje dag – och att hon fruktar att hon en dag inte kommer kunna ställa sig upp efter en attack.
Nu berättar mamman om våldet i hemmet.Foto: Channel 5

Mamman är dock inte den enda i hushållet som tvingas leva med Josephs vansinniga utbrott. Storasystern Sara-Jayne, 16, berättar att hon ständigt är på sin vakt när hon är utanför rummet – och i en av programmets scener blir lillebror Harvey, 4, tilldelad en ordentlig lavett. Den enda som slår tillbaka för att skydda sig själv och sin mamma är storebror Vinnie, 13:

– När Joseph tappar fattningen försöker jag försvara min mamma genom att slå honom, men det funkar inte och då fortsätter han, berättar han.
Mamman oroar sig för vad som kommer hände när pojken växer sig större och starkare.Foto: Channel 5
"Han har viftat med knivar"

Enligt The Mirror blev Joseph nyligen dianosticerad med adhd, och har blivit mer och mer aggressiv med åren. Pojken har blivit relegerad och går nu på en specialskola för barn som har svårt att uppföra sig.

– Hur kan ett barn som älskar sin mamma skada mig på det här sättet? Han har viftat med knivar mot mig och attackerat med en hammare.

Allt blir dock bättre när tv-programmets barnpsykolog Laverne Antrobus äntrar hushållet och inrättar nya regler och rutiner.
Mattias Knutson
Mattias Knutson
 
  Share  
balatarin